innovv k2 kenmerken

Klantgerichte innovaties

De INNOVV K2 is ontwikkeld door goed te luisteren naar onze klanten welke vaak al gebruik maakte van zijn voorganger de INNOVV K1. Deze gebruikers waren al zeer tevreden maar hadden nog wel enkele wensen en aanbevelingen voor de opvolger.

Zo vond deze gebruikersgroep dat de cilindervormige camera van de INNOVV C5 minder opviel als deze op de motor was gemonteerd. Tevens was een belangrijke wens dat de opname unit waterdicht zou worden en connecties zou krijgen die tegen trillingen en water kon. Tot slot zou een WiFi APP verbinding met de telefoon zeer wenselijk zijn.

K2-units
duim-100x100

Bouwkwaliteit

Alle INNOVV systemen onderscheiden zich door een stijlvol en robuust ontwerp welke voldoen aan alle extreme omstandigheden die een motorrijder op de weg kan tegenkomen.

K2-lens-1-aA
K2-lens-2-bB
app-icon

INNOVV K2 APP

Met de gratis INNOVV K2 APP kunnen de opgenomen opnames worden afgespeeld en stel je ook de opname unit mee in. De APP is er zowel voor de Apple als de Android telefoons. Gemaakte opnamen kunnen gemakkelijk naar de telefoon worden gedownload en worden gedeeld met vrienden of je sociale media.

k2-app-1
k2-app-2
gps-icon

Positie

Met de videobestanden worden ook de GPS-posities mee opgenomen. Zo is het gemakkelijk om later te bepalen waar de opnamen zijn gemaakt. En mede door de GPS-module kunt u later ook de gereden snelheid terugzien.

k2-map
kijkhoek-icon

Zichthoek

Beide camera’s, voor en achter hebben een zichthoek van 120 graden. Zo mist u niets wat er rondom uw motor gebeurd.

k2-kijkhoek
full-hd-icon

Full HD dual camera systeem

De voor en achter camera zijn voorzien van een SONY Exmor R CMOS sensor welke videobeelden verwerkt in een hoog dynamisch bereik. Deze videobeelden worden opgenomen in Full HD 1080p met een snelheid van 30 frames per seconden. Door de hoge resolutie zijn de opgenomen videobeelden extra scherpe ondanks de snelheid waarmee de omgeving veranderd.

loop-recording-icon

Continu opnamen

De INNOVV K2 opname unit legt beelden vast in bestandsgrootte van 1 tot 10 minuten. Als de opname capaciteit is bereikt wordt het oudste videobestand overschreven door het nieuwste. De totale opnameduur is afhankelijk van de grootte van de Micro SD kaart die wordt geplaatst. Hoe groter de capaciteit des te langer er kan worden opgenomen. De maximale grootte van een Micro SD kaart die kan worden geplaatst is 256 GB.

K2-loop-recording
contactslot-icon

Automatisch opnemen

Alle INNOVV systemen zijn zo ontworpen dat deze vast aan de motor worden gemonteerd en u erna geen omkijken meer naar hebt. Gewoon het contact omdraaien en het systeem start naar 10 seconden op. U hoeft dus niet meer te controleren of de batterij is opgeladen of keer op keer de instellingen opnieuw in te stellen zoals bijvoorbeeld bij een actioncam.

foto-groot-contactslot
paraplu-icon

Waterbestendig

De opname unit, camera’s en verbindingen voldoen minimaal aan de IP65 norm. Dit houdt in dat dit systeem water en stofdicht is gemaakt, en om die rede kan dit systeem zonder problemen op de motor worden gebruikt wat de weersomstandigheden ook moge zijn.

foto-groot-waterbestendig
parkeermodus-icon

Parkeermodus

Een handige optie die dit systeem heeft is de parkeermodus. De slimme opname unit activeert de parkeermodus na het uitzetten van de motor. Zo worden er opnamen gemaakt wanneer er bewegingen rondom uw motor is en kunt u de videobeelden terugkijken als u schade of vandalisme aan uw motor heeft geconstateerd. Wel zo’n prettig gevoel.

foto-groot-parkeermodus
onzichtbaar-icon

Camera en bevestiging

Door de geringe afmetingen van de camera’s kunt u deze bijna onopvallend aan uw motor monteren. Hierdoor neemt de kans op diefstal of vandalisme van de camera’s aanzienlijk af. In het pakket worden de standaard montagebeugels meegeleverd.

foto-groot-onzichtbaar-1
k2-beugel-1
k2-beugel-2b
easy-icon

Gemakkelijke installatie

De INNOVV K2 is direct klaar voor gebruik. De rode plus en zwarte min draad van de 12V DC naar 5V DC omvormer aan sluiten op de accu, de gele schakeldraad aan een geschakelde voedingsbron, cameraatjes aan de motor monteren en alles verbinden met de opname unit. Vervolgens nog een Micro SD kaartje (wordt niet standaard meegeleverd) in de opnamen unit plaatsen en de INNOVV K2 APP op de telefoon installeren en u bent klaar om alle ritten vast te legen. 

foto-groot-easyinstall
universeel-icon

Universele installatie

De INNOVV K2 kan aan vele voertuig worden gemonteerd zolang deze beschikt over een 12V circuit. Bijvoorbeeld een: Motor, Trike, Scooter, Quad, Brommobiel, Auto, Vorkheftruck, enz. enz. Tevens helpen wij u graag bij het implementeren van nieuwe toepassingen.

foto-klein-motor
foto-klein-quad
foto-klein-trike
foto-klein-heftruck
foto-middel-motor-1
foto-middel-motor-3
foto-middel-motor-2
foto-middel-motor-4
Proudly powered by Wpopal.com
Add to cart