innovv C5 kenmerken

Klantgerichte innovaties

De INNOVV C5 is ontwikkeld door goed te luisteren naar onze klanten welke vaak al gebruik maakte van zijn voorganger de INNOVV C3. Deze gebruikers waren al zeer tevreden maar hadden nog wel enkele wensen en aanbevelingen voor de opvolger.

Zo was een belangrijke wens van deze gebruikersgroep dat de opvolger van de INNOVV C3 waterdicht zou worden en connecties zou krijgen die tegen trillingen en water kon. Tot slot zou een WiFi APP verbinding met de telefoon zeer wenselijk zijn.

innovv-c5-afbeelding
duim-100x100

Bouwkwaliteit

De INNOVV C5 wordt door onze klanten geprezen om zijn eenvoud en simplistisch ontwerp. Dit komt mede door zijn compacte afmetingen, het lichte gewicht en zijn prestaties. De INNOVV C5 lens behuizing is met behulp van een CNC freesmachine uit een stuk aluminium gehaald en de behuizing van de opname unit is door middel van aluminium extrusie gemaakt wat resulteert in een solide product voor de motorrijder.

innovv-c5-opname-unit
innovv-c5-lens
innovv-c5-app-logo

INNOVV C5 APP

Kijk live mee en verander instellingen eenvoudig via de INNOVV C5 APP op uw telefoon. De videobeelden van de INNOVV C5 kunt u  gemakkelijk naar uw telefoon downloaden en delen met vrienden op Facebook, YouTube of andere social media.

innovv-c5-app-afbeelding-1
innovv-c5-app-afbeelding-2
innovv-c5-opname-unit-1
kijkhoek-icon

Zichthoek

De INNOVV C5 camera beschikt over een zichthoek van 120 graden. Zo mist u niets wat er voor uw motor gebeurd.

innovv-c5-kijkhoek
full-hd-icon

Full HD camera systeem

De camera is voorzien van een SONY Exmor R CMOS sensor welke videobeelden verwerkt in een hoog dynamisch bereik. Deze videobeelden worden opgenomen in Full HD 1080p met een snelheid van 30 frames per seconden. Door de hoge resolutie zijn de opgenomen videobeelden extra scherpe ondanks de snelheid waarmee de omgeving veranderd.

loop-recording-icon

Continu opnamen

Er zijn twee resolutie mogelijkheden voor de verschillende opname standen. (Continu, Loop recording)
1. Vertel het verhaal in vlogmode. (2K 2560x1440p of 1080p @ 30fps)
2. Toon alle details in sportmode. (720p @ 60fps)

Het doel van “Vlogmode” is om de rijder in staat te stellen niet alleen de omgeving vast te leggen maar om ook de details vast te leggen van de omgeving. Kortom, in deze mode kunt u de Full HD 1080p videobeelden gebruiken om uw vrienden mee te nemen op een virtuele motorrit.

Maar wij realiseren ons ook dat de dagelijkse rijder weer meer waarde hechten aan het vastleggen van de nabije omgeving voor de motor en minder geeft om de romantische horizon. In sportmode wordt de nabije omgeving voor de motor in zijdezacht detail vast gelegd.

In beide mode kan er “Continu” worden opgenomen tot de Micro SD kaart vol zit of in “Loop recording” wat ervoor zorgt dat de opname unit nooit stopt met opnemen. (De oudste videobeelden worden dan als eerst overschreven, maar als u een grote Micro SD kaart in de opname unit heeft zitten kan het uren duren voordat de eerste opname weer worden overschreven). Ook als de opname unit op “Loop recording” staat kunt u “Snapshots” maken van gebeurtenissen en deze zo beschermen tegen overschrijven. 

innovv-c5-loop-recording
contactslot-icon

Automatisch opnemen

Alle INNOVV systemen zijn zo ontworpen dat deze vast aan de motor worden gemonteerd en u erna geen omkijken meer naar hebt. Gewoon het contact omdraaien en het systeem start naar 10 seconden op. U hoeft dus niet meer te controleren of de batterij is opgeladen of keer op keer de instellingen opnieuw in te stellen zoals bijvoorbeeld bij een actioncam.

foto-groot-contactslot
paraplu-icon

Waterbestendig

De opname unit, camera en verbindingen voldoen minimaal aan de IP65 norm. Dit houdt in dat dit systeem water en stofdicht is gemaakt, en om die rede kan dit systeem zonder problemen op de motor worden gebruikt wat de weersomstandigheden ook moge zijn.

innovv-c5-afbeelding-2
onzichtbaar-icon

Camera en bevestiging

Door de geringe afmetingen van de camera kunt u deze bijna onopvallend aan uw motor monteren. Hierdoor neemt de kans op diefstal of vandalisme van de camera aanzienlijk af. Kunt u de camera terugvinden op deze motoren?

innovv-c5-verborgen-1
innovv-c5-verborgen-2
easy-icon

Gemakkelijke installatie

De INNOVV C5 is direct klaar voor gebruik. De rode plus en zwarte min draad van de 12V DC naar 5V DC omvormer aan sluiten op de accu, de gele schakeldraad aan een geschakelde voedingsbron, cameraatje aan de motor monteren en alles verbinden met de opname unit. Vervolgens nog een Micro SD kaartje (wordt niet standaard meegeleverd) in de opnamen unit plaatsen en de INNOVV C5 APP op de telefoon installeren en u bent klaar om alle ritten vast te legen. 

foto-groot-easyinstall
universeel-icon

Universele installatie

De INNOVV C5 kan aan vele voertuig worden gemonteerd zolang deze beschikt over een 12V circuit. Bijvoorbeeld een: Motor, Trike, Scooter, Quad, vorkheftruck, enz. enz. De lengte van de camerakabel is 3 meter zodat deze op vele posities te plaatsen is.

foto-klein-motor
foto-klein-quad
foto-klein-trike
foto-klein-heftruck
Proudly powered by Wpopal.com
Add to cart