innovv C5 helm-uitbreiding

De INNOVV C5 is ideaal als losse helmcam

Klanten vroegen aan ons of het mogelijk was om de INNOVV C5 geschikt te maken voor montage aan de helm. Veel klanten gebruikte voorheen de GoPro als helmcam maar ondervonden veel last van rijwind door het oppervlak van de GoPro. 

Om die rede hebben we gekeken of we de INNOVV C5 geschikt konden maken voor montage aan de helm. Dit heeft geresulteerd in een uitbreiding set voor de INNOVV C5 waarmee je deze aan de helm kunt monteren en van stroom voorzien met een power-bank. 

innovv-c5-helm-uitbreiding
duim-100x100

Minimalistisch ontwerp

De helm-uitbreiding zorgt ervoor dat de INNOVV C5 nog flexibeler kan worden ingezet door het gebruik van een Powerbank als voedingsbron. En met zijn minimale afmetingen en stevige beugel is de montage aan een helm dan ook een fluitje van een cent.

Daarnaast weegt de INNOVV C5 camera slechts 26 gram in tegenstelling tot conventionele actioncam’s welke veelal een stukje zwaarder wegen.(GoPro 7, 116 gram) En met zijn minimalistische ontwerp is de INNOVV C5 ook nog eens een mooie helmcam.

innovv-c5-helm-montage-1
innovv-c5-helm-montage-2
universeel-icon

Montage aan de helm

Met de in de uitbreiding set meegeleverde beugel voor de INNOVV C5 camera kan deze aan elk type helm worden bevestigd.

innovv-c5-helm-montage-3
innovv-c5-helm-montage-4
innovv-c5-power-bank-icon

Power-bank opnameduur

In onderstaand overzicht staat hoeveel uur de INNOVV C5 met een bepaalde capaciteit Power-bank het blijft doen. De Power-bank wordt niet standaard meegeleverd maar wordt los door ons verkocht.

innovv-c5-power-bank
innovv-c5-opnameduur
Add to cart